Az Avon alapértékei
Bizalom:

Eszközöket szeretnénk ahhoz, hogy olyan környezetben éljünk és dolgozzunk, ahol nyílt a kommunikáció – ahol az emberek szabadon vállalnak kockázatot és közlik véleményüket, valamint úgy mondják meg az igazságot, ahogyan látják. Ha bízol abban, hogy az emberek a helyes dolgot teszik – és ők megértik az alapul szolgáló érvelést és filozófiát – nem fognak csalódást okozni

Tisztelet:

Segít a különbségek értékelésében, abban, hogy az egyes személyeket egyéni képességeik szerint becsüljük. A tisztelet hozzásegít ahhoz, hogy az egyes emberből teljes mértékben kihozzuk képességeit.

Hit:

Ez teszi képessé a tagokat arra, hogy felelősséget vállaljanak, és hogy a lehető legjobbak lehessenek. Ha hiszel valakiben és ezt meg is mutatod, az a személy hegyeket fog megmozgatni, hogy bebizonyítsa, igazad van.

Alázatosság:

Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nincs mindig igazad – nem tudod mindenre a választ – és ennek tudatában is vagy. Nem vagy kevésbé emberi, mint az érted dolgozó emberek, és nem félsz segítséget kérni.

Tisztesség:

Ez kell, hogy fémjelezzen minden Avon tagot. Azzal, hogy a legmagasabb etikai szabályokat tűzzük ki és tartjuk be és helyesen cselekszünk, a gondosság feladatát teljesítjük… nemcsak képviselőink és az általunk kiszolgált közösségek ügyfelei számára, hanem a magunk és kollegáink számára is.

Azzá a vállalattá válni, amely legjobban megérti, és kielégíti a nők termékekre, kiszolgálásra és önmegvalósításra való igényeit – világszerte.

Legyél Te is Avon tanácsadó!

Jelentkezz, hogy részese lehess az AVON sikerének!
Vásárolj kedvezményesen!
Fedezd fel az anyagi függetlenséget, amit az AVON kereseti lehetősége biztosít!

Gyöngyi és Józsi